• WOW Junior Geflügel - drób i łosoś z marchewką i buraczkami dla szczeniąt (80g)

Symbol: 9120063684205

Próbka karmy dla szczeniąt. Wypróbuj i zadbaj o zdrowy wzrost Twojego szczeniaczka.

Ceny po zalogowaniu
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 18.9
Kurier DPD 18.9
Kurier InPost 18.9
Kurier DPD (Pobranie) 19.9
Kurier InPost (Pobranie) 19.9
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.08 kg
Zostaw telefon

Naturalna sucha pełnoporcjowa karma z dużą ilością świeżego mięsa i wzbogacona  cennymi składnikami, jak siemię lniane, zioła i wysokiej jakości olej z łososia. Dostarcza szczeniętom i młodym psom wszystkich składników odżywczych i witamin potrzebnych do zdrowego życia. Karma odpowiednia dla psów wszystkich ras od 2 do 12 miesiąca życia.

  •  Wysoka jakość
  •  Naturalna receptura z wysoką zawartością świeżego mięsa
  •  Z witaminami, minerałami i kwasami Omega 3 i 6
  •  Krokiety ( 8 mm) 



Skład: Drób i łosoś 49,5% (świeży kurczak 25%, suszone białko drobiowe 16,5%, suszone białko z indyka 4%, suszone białko z łososia 4%), ziemniaki, groch, tłuszcz drobiowy, bataty 8%, wysłodki buraczane (odcukrzone), szpinak 1,2%, olej z łososia , burak czerwony 0,8%, siemię lniane, zioła, łuski babki płesznik, marchew 0,196%, Juka Schidigera, minerały, FOS 0,1%, MOS 0,1%.

Dodatki/kg: wit. A 15 000 j.m., wit. D3 1050 j.m., wit. E 150 mg, miedź (jako siarczan miedzi(II), pentahydrat) 7 mg, mangan (jako tlenek manganu(II)) 9 mg, cynk ( jako tlenek cynku) 90 mg, jod (jako jodan wapnia, bezwodny) 2,5 mg.

Składniki analityczne: białko surowe 30%, tłuszcz surowy 17%, popiół surowy 7%, włókno surowe 2,5%, wapń 1,4%, fosfor 0,95%, Omega 6 2%, Omega 3 0,8%.

Stosunek wapnia (CA) do fosforu (P): 1,5:1.
BEZ: zbóż, mączki kostnej, odpadów rzeźniczych, barwników, aromatów i konserwantów, badań na zwierzętach, wzmacniaczy smaku, GMO.

Wyprodukowana w Austrii z najlepszych regionalnych surowców.

 
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Zapewnij psu stały dostęp do świeżej wody.  

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie