• ICEPAW Hummer - przysmaki z ryb i homara (150g)

Symbol: 4260321912048

Zawierają filety z białych ryb  (80%) i pancerzyki homara (20%),  które są naturalnym źródłem glukozaminy i chondroityny wspierających funkcjonowanie stawów.

Czas realizacji 48 godzin
Ceny po zalogowaniu
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki Ceny po zalogowaniu
Kurier DPD Ceny po zalogowaniu
Kurier InPost Ceny po zalogowaniu
Kurier DPD (Pobranie) Ceny po zalogowaniu
Kurier InPost (Pobranie) Ceny po zalogowaniu
Dostępność Duża dostępność
Zostaw telefon

 

W 100% naturalne, bogate w witaminy i minerały oraz kwasy Omega-3. Zawierają białe ryby  i pancerzyki homara przetwarzane bezpośrednio po złowieniu. Po przygotowaniu są suszone minimum 48 godzin w temperaturze 20 stopni, co zapewnia optymalne zachowanie składników odżywczych, w tym kwasów Omega-3 wrażliwych na wysokie temperatury. Tak delikatny proces produkcji pozwala także zachować naturalny smak i aromat ryb uwielbiany przez psy.

Pancerzyki homara są naturalnym źródłem glukozaminy i chondroityny wspierających funkcjonowanie stawów. 

 

  •  Przysmaki mają okrągły kształt o średnicy ok. m
  •  Idealne do pielęgnacji zębów
  •  Opakowanie z zamknięciem strunowym  ułatwia przechowywanie i zachowanie naturalnego aromatu po otwarciu przysmaków.   
  •  Opakowanie jest biodegradowalne, zgodne z najnowszymi wymogami środowiskowymi. Oznacza to, że opakowanie samodzielnie ulega degradacji  w kontakcie ze środowiskiem, bez ingerencji człowieka.
  •  Regularne kontrole surowców, procesów produkcyjnych i produktów końcowych gwarantują wysoką jakość i bezpieczeństwo

 

 Skład: 80% białych ryb suszonych i mielonych, 20% pancerzyków z homara.

  

Składniki analityczne: surowe białko 64,1%, surowy tłuszcz 6%, sucha masa 92,3%, surowe włókno 0,2%, surowy popiół 16%.

Zalecenia żywieniowe: Stosować jako przysmak i dodatek do codziennej diety

Przechowywać w temperaturze pokojowej.

Rodzaj karmy: karma uzupełniająca dla psów

 

  

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie